HD LIP TINT MATTE - Cum a fost la evenimentul INGLOT România

On
miercuri, februarie 24, 2016 "I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel." 

 Maya Angelou

După o lungă și chinuitoare așteptare a venit și ziua de marți, 23 februarie 2016. Nu, nu a fost o zi banală sau o altă zi de marți din calendar. A fost o zi pe care foarte multe iubitoare de make-up au așteptat-o cu emoție. 23 februarie 2016 a insemnat lansarea oficială in cadrul INGLOT Romania a colecției de rujuri lichide HD Lip Tint Matte.

Volumul de teasere pe care Marinela (Director General INGLOT Romania) le-a oferit online - impreună cu reacțiile pozitive din partea noastră garantau cumva succesul evenimentului și așa a fost, așa l-am perceput. 


Ce a insemnat această lansare? 


Multe persoane entuziasmate cu zâmbetul pe buze, cocktail-uri delicioase, gustări fresh și o primire călduroasă din partea unei frumoase familii - echipa INGLOT.
Nu intâmplător am inceput fraza de mai sus cu multe persoane entuziasmate pentru că trebuie să subliniez ceva. Am fost deosebit de impresionată de modul in care cei prezenți au interacționat, chit că se cunoșteau sau nu. Am simțit o decență, un bun simț și un sprijin din partea celor prezenți. Am simțiț că și noi, bloggeri și nu numai, eram o echipă la rândul nostru. 
Jos pălaria in fața tuturor persoanelor prezente!

Cât despre fetele de la INGLOT (Elena, Iulia, Ade, Roxana..da, voi! - voi care ne primiți in magazin cu zâmbetul pe buze, gata mereu să ne ajutați)... nu este nicio surpriză faptul că vă indrăgesc enorm și  că voi susține mereu că știți ce inseamnă cultura serviciilor superioare.  De asemenea, Andreea care ne ține la curent cu toate noutățile INGLOT pe social media. Mulțumim! 


Să spun câte ceva și despre colecție, nu?

Ei bine, de acum ne putem delecta cu 10 rujuri lichide noi - absolut irezistibile, dar și cu 3 rujuri clasice mate, o extensie, dacă vreți, a colecției deja existente. De la nudul fermecător la tonuri de roz, regalul roșu, dar și indrăznețele nuanțe de mov și maron... Aș spune cât se poate de simplu - colecția conține nuanțe potrivite pentru toate tonurile de piele și toate gusturile.Momentul inerent al serii a fost acela al testării rujurilor. Bucurie mare, dar nebunie și mai mare când am dorit să le indepărtăm de pe mâini :). Vorbim aici de o rezistență deosebită a produsului. INGLOT a ridicat (iar) standardul de calitate și nu ne pare rău (deloc).Al doilea moment important al serii a fost  marcat de workshop-ul susținut de către make-up artistul Inglot România, Evelina Păunescu. În cadrul acestuia, am putut afla sfaturi și trucuri utile despre cum putem aplica cu succes noile produse, avantajele acestui tip de produs, cum se realizează buzele ombre, cum putem crea iluzia de buze mai mari sau cum putem combina nuanțele HD Lip Tint Matte pentru a obține altele noi. Mulțumim, Evelina! Ai fost deosebită!

Prețul unui astfel de ruj este de 79 lei și poate fi achiziționat din magazinul situat pe B-dul Unirii 33, București , dar și telefonic, la numărul 0724 INGLOT.

Evident, nu am plecat singurică acasă. Nuanțele 16 (surpriza copleșitoare din partea  INGLOT, vă mulțumesc!), 18 și 20 sunt  pregătite să imi aducă acel val vibrant de culoare, incredere, strălucire și rezistență in machiajul buzelor de acum incolo.Echipa INGLOT de la stanga la dreapta: Roxana, Ade, Elena, Andreea, Marinela, Evelina, Iulia


Așteptăm cu sufletul la gură noi evenimente și vă mulțumim pentru ceea ce sunteți și pentru tot ceea ce faceți pentru noi!


astazi am purtat nuanta 20


Vă aștept cu drag comentariile aici sau pe email.

Până data viitoare,

Cristina

Dacă ți-a plăcut articolul dă-i un share. Sharing is caring! Iți mulțumesc!

Nu vrei să ratezi urmatoarele articole? Nimic mai simplu - abonează-te!

4 comentarii on "HD LIP TINT MATTE - Cum a fost la evenimentul INGLOT România"
 1. Iti vine perfect nuanta asta, si inca o data multumesc pentru aprecieri, esti o persoana deosebita, te pup.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc, Iulia! <3 te pup si te imbratisez strans, strans!

   Ștergere
 2. Deci ador felul in care scrii <3 !!! Se vede ca o faci cu pasiune si ca scrii fix ceea ce gandesti !
  Mai bine de atat nu se poate descrie evenimentul, ai punctat fiecare detaliu important. (Eu ce mai scriu ? :))) )
  Fetele grozav de dragute, atmosfera super, bloggeritele care intr-adevar au fost "o familie" ... mi-a facut mare placere sa merg cu tine.
  Si imi face placere mereu sa iti citesc articolele !
  Te pup si abia astept "sa ne mai citim" :)

  XoXo
  Alexa from mymakeupgame.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti tu o scumpa sau nu esti? :)) Iti multumesc din suflet draga mea pentru cuvintele frumoase. Sunt momente ca acesta in care stiu ca nimic nu este in zadar, mesajul tau mi-a oferit o noua motivatie. Te pup cu mult drag!

   Ștergere

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Custom Post Signature

Custom Post Signature