INGLOT cucerește România! (și o face bine)

On
duminică, ianuarie 10, 2016
                                                                                Bună tuturor,

A trecut ceva vreme de când nu am mai updatat acest blog, dar totul are o explicație (mereu există una :), însă nu consider oportună atingerea subiectului in această postare).

Debutez in acest nou an, un an care sper să aducă tuturor numai bucurii și satisfacții (atât personale cât și profesionale) -, vorbind puțin despre un brand de cosmetice care a luat cu asalt (zic eu) piața cosmeticelor din România. Este vorba despre INGLOT. Nu este un brand nou și nu este nou pe piața românească, dar, din momentul in care și-au schimbat căsuța și au ajuns intr-o locație mai accesibilă pentru noi (adresa noua: B-dul Unirii 33), totul parcă a luat un nou curs -, și este de bine; magazinul te invită pur și simplu să-i treci pragul și, un lucru total nou, te ține acolo...mult!


Personalul este deosebit, nu este prima dată când imi exprim această părere. După ultima vizită, am simțit nevoia de a le transmite un mesaj in acest sens. In acest magazin te simți exact așa cum ar trebui in orice magazin, dar, din pacate, noi mai avem mult de lucrat la acest capitol. Achiziționarea oricărui produs (cosmetice, haine etc.) ar trebui să fie o experiență plăcută, să te facă să te simți bine și fetele din INGLOT asta fac; te sprijina, te ajuta, nu iți aplică etichete și nu iți dau sentimentul că abia așteaptă sa pleci, nu iți dau nicio clipă sentimentul că le deranjezi (cum se intâmplă in alte magazine) . Așa că, BRAVO și nu schimbați abordarea, sunteți ALTFEL! In sfârșit, a inceput să se lucreze normal și firesc.

Am vizitat de cateva ori magazinul pana acum și, evident, nu am plecat cu mâna goală (n-ai cum și punct).
Testez de zor farduri, pudre, corectoare, rujuri, gel linere, blush-uri etc. Voi reveni cu un articol dedicat unui produs marca INGLOT de care m-am indrăgostit teribil (stai, sunt două!) - primerul si faimosul gel liner negru, iubire mare!

De asemenea, cei de la INGLOT au mai pregatit ceva. Este vorba de un WINTER SALE, ce se desfășoara în perioada 07-17.01.2016, atat pentru produsele achiziționate in magazin cât și online. Prețurile sunt mai mult decât decente și merită să le incercați. Propunerea celor de la INGLOT in materie de produse la promotie o puteti consulta AICI.

Mai sunt multe de spus și multe produse pe care doresc să le incerc de la ei (mini wishlist) - gel linerul pentru sprâncene și pensulele lor (rușinică, nu am in kit nici măcar una de la ei și arată și se simt așa bine).

Până data viitoare când voi reveni cu cele doua postări dedicate produselor mele de suflet de la INGLOT, doresc să va urez tuturor numai bine iar celor de la INGLOT: sincere felicitări!

PROGRAMUL de funcționare al magazinului este de LUNI până SÂMBĂTĂ intre orele 10.00-21.00, iar DUMINICA intre orele 10.00-18.00.

Cristina
Dacă ți-a plăcut articolul dă-i un share. Sharing is caring! Iți mulțumesc!

Nu vrei să ratezi urmatoarele articole? Nimic mai simplu - abonează-te!
2 comentarii on "INGLOT cucerește România! (și o face bine)"
 1. Super postare, Cristina !! Ai revenit in forta !
  Te pup !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc draga mea. Da, era cazul, nu? Am planuri pentru acest an. Sa speram ca totul va decurge bine si le voi putea materializa. Pup!

   Ștergere

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Custom Post Signature

Custom Post Signature